Samen trainen...

Gepubliceerd op 7 april 2024 om 15:21

In de aanloop naar de 20 van de Nacht van de Vluchteling besloten we vandaag een wandeling te gaan maken in de omgeving van Druten. Ergens rond elven vertrokken Brigitte en ondergetekende van huis, zonder enig benul van welke route we precies zouden gaan lopen. 

Uiteindelijk belandden we via Puiflijk op de Waalbandijk onder een stralend aprilzonnetje en getrakteerd op een lichte bries.

Dit loopt zo anders dan wanneer je in je uppie loopt, het wandelen maakt ruimte voor ongelooflijk leuke gesprekken met elkaar, we hebben genoten van het onverwacht uitstekende weer en en passant wat nieuwe plekken bezocht, jawel ook na bijna 34 jaar weten we elkaar nog steeds te vermaken :-)

Op de Waalbandijk even twee keer gestopt voor een fotomoment en  de lopers van de halve marathon van de Drutenloop aangemoedigd. 

Deze stralende dag is echt een cadeautje, we hebben in totaal 11 heerlijke kilometers onder onze voeten laten doorgaan en we kwamen dan ook voldaan en energiek weer thuis.

Het volgende weekend staat een groepswandeling op het programma met het team en hoop ik op een mooi fotomoment om de website en teampagina op te leuken. 

 

Wij lopen dit jaar samen de Nacht van de Vluchteling, wil je ons sponsoren, klik dan hier

 

Alvast hartelijk dank!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.